Yoga Maasdam

In onze drukke levens is het belangrijk om af en toe tot rust te komen. Yoga is hier de perfecte oplossing voor. Bij onze sportschool in de buurt van Maasdam kunt u yoga lessen volgen. Yoga is ontzettend populair en dat is niet gek, zo draagt yoga bij aan soepelere spieren en een behoud van flexibiliteit en stabiliteit. Daarnaast is het zeer goed voor de coördinatie, dit komt doordat u tijdens yoga spieren stretcht en bewegingen doet die u in het dagelijks leven waarschijnlijk niet vaak doet. F-S Fitness is een zeer compleet sportcentrum waar u voor allerlei sporten en lessen terecht kunt. Dus woont u in Maasdam en bent u opzoek naar yoga in de buurt van uw woonplaats? Dan zijn wij de perfecte sportschool voor u!

Andere sporten en faciliteiten

F-S Fitness is een sportschool die zeer uitgebreide faciliteiten biedt aan sporters van ieder niveau. Zo kunt u bij ons terecht voor heel veel verschillende sporten en lessen. We hebben een aerobicszaal waar dagelijks verschillende groepslessen worden gegeven, zoals Body Pump en Pilates. Gaat u liever in de pedalen? Doe dan mee met de Spinning of RPM lessen in onze fietszaal. In de Dojo kunt u deelnemen aan kickboksen, Jiu Jitsu, Karate en andere vechtsporten. Uiteraard kunt u ook gewoon naar eigen invulling bij ons sporten in onze fitnessruimte. Ook voor kinderen en jeugd bieden wij speciale groepslessen en abonnementen aan. Bent u op zoek naar een sportschool waar u kunt fitnessen, maar ook mee kunt doen aan groepslessen zoals yoga in de buurt van Maasdam en omstreken? Schrijf u dan in bij F-S Fitness!

Schrijf u in voor yoga in de buurt van Maasdam

Via onze website kunt u gemakkelijk zien welke abonnementen wij aanbieden. Wanneer u zich wilt inschrijven kunt u even contact met ons opnemen, dit kan telefonisch, per mail of via het digitale contactformulier. We zien u graag bij F-S Fitness!

Yoga [pb-city]
Yoga [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER