Spinning Hoekse Waard

Naast fitness en aerobics kunt u bij F-S Fitness ook terecht voor indoor cycling! Dus wilt u deelnemen aan RPM of Spinning in de buurt van Hoekse Waard en omstreken? Dat kan bij F-S Fitness! Tijdens een spinning les traint u op een stationaire fiets. Onder begeleiding van een professionele spinninginstructeur doet u allerlei oefeningen, zowel staand als zittend op de fiets. Afhankelijk van de oefening wordt de weerstand van de fiets en het tempo aangepast. Tijdens de spinning les worden er oefeningen gedaan die afgeleid zijn van fietsen in de buitenlucht. Bijvoorbeeld vlakke wegen, sprints en heuvels. Spinning is uitdagend en intensief, maar ook erg leuk, omdat de lessen in groepsverband plaatsvinden. Wilt u ook eens deelnemen aan een spinning les in de buurt van Hoekse Waard en omstreken? Dan bent u bij F-S Fitness aan het juiste adres!

Andere indoor cycling lessen

Bij F-S Fitness in de buurt van Hoekse Waard kunt u niet alleen spinning lessen volgen, we bieden ook twee andere indoor cycling lessen aan. Waaronder RPM, dit is indoor workout op de stationaire fiets, waarbij muziek een belangrijke rol speelt. De sporters fietsen namelijk op het ritme van krachtige en energieke muziek. De les wordt altijd gegeven door een motiverende coach die u mee neemt over fictieve bergtoppen en vlaktes. Centraal bij deze les staan tijdritten en intervaltraining, dit resulteert in de ultieme manier om calorieën te verbranden! Bent u al bekend met UIC trainingen? Dit zijn video groepslessen waarbij je als het ware door een outdoor omgeving fietst. De lessen zijn gecombineerd met een live of video instructeur. Het UIC concept geeft een nieuwe dimensie aan indoor cycling en is erg populair!

Spinning in de buurt van Hoekse Waard

Wij bieden verschillende sportabonnementen aan waarbij u naast fitness ook gebruik kunt maken van indoor cycling lessen. Woont u in Hoekse Waard en zoekt u spinning lessen bij u in de buurt? F-S Fitness verwelkomt u graag! Heeft u vragen of wilt u een proefles inplannen? Neem dan contact met ons op!

Spinning [pb-city]
Spinning [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER