Hoe werkt het?

Persoonlijk overleg en een op u afgestemde training, deze twee begrippen vormen de basis van Slankplan. Uw persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide anamnese samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op, afgestemd op uw doelstelling en leefpatroon. Hij begeleidt, adviseert en ondersteunt u bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze. In tien weken tijd leert u een gezonde manier van leven aan, u verandert uw gedragspatronen. Zo ontwikkelt u een nieuw bewustzijn waarin gezond eten, plezier in sport, bewegen en ontspanning vanzelfsprekend worden.

U eet zes keer per dag. Drie maaltijden en drie tussendoortjes. Op die manier schommelt uw bloedsuikerspiegel niet teveel.
De maaltijden in het voedingsprogramma zijn smakelijk en bovendien eenvoudig te bereiden.
Per maaltijd weet u precies welke hoeveelheden u moet gebruiken.
Van uw trainer ontvangt u per week een boodschappenlijst.
Alle producten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Heeft u een allergie? Of lust u niet alles? Geen probleem. Uw begeleider zoekt dan samen met u naar vervangende producten.

U ziet uw begeleider altijd een keer in de week. Hij of zij is dus uw stok achter de deur. Uw motivator. Houdt u zich niet aan uw programma? Dan kijkt uw begeleider samen met u wat u tegenhoudt. Zonodig past hij of zij het programma aan aan een patroon dat wel bij uw past.

Apart koken? Nergens voor nodig. Een gewone Hollandse pot voor het hele gezin, lekker en gezond. Geen moeilijke ingrediƫnten, alles is gewoon te koop bij de supermarkt en wij geven u zelfs een boodschappenlijst mee.