Kickboxen ’s-Gravendeel

Heeft u wel eens vecht- of zelfverdedigingssporten beoefend? Zo niet, dan moet u dit zeker eens proberen. Bij F-S Fitness kan dit! Wij beschikken namelijk over een Dojo waar u deel kunt nemen aan verschillende sporten, zoals karate, Jiu Jitsu en kickboxing. Woont u in ’s-Gravendeel en wilt u eens een sport als kickboxen uitproberen? Kom dan langs bij F-S Fitness! Iedere dinsdag en donderdag, kunt u bij ons groepslessen volgen. Uiteraard kunt u ook altijd individueel kickboxen, onze ervaren trainers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van tips en tricks.

Wat u kunt verwachten van kickboxen in ’s-Gravendeel en omstreken

Kickboxing is een eeuwenoude vechtsport die ooit ontstaan is in het huidige Thailand. De sport is ontzettend goed voor de conditie, dit komt doordat u bij kickboxen de explosieve kracht ontwikkelt. Dit houdt in dat er per oefening minimaal zes tot acht herhalingen worden gedaan en er wordt altijd gewerkt met het zwaarste gewicht dat u aankunt. Wist u dat ook kinderen en jeugd kickboxlessen kunnen volgen bij F-S Fitness? Dit kan elke week op dinsdag. Onder begeleiding van een ervaren trainer volgen de jonge sporters een leerzame en actieve les. Wilt u of uw kind eens komen kickboxen in de buurt van ’s-Gravendeel en omstreken? Dan bent u van harte welkom bij F-S Fitness!

FS-Fitness: kickboxen in de buurt van ’s-Gravendeel

Wanneer u in ’s-Gravendeel woont en graag eens wilt kickboxen zien we u graag eens in onze sportschool. In de Dojo van F-S Fitness kunt u een groot aantal vecht- en zelfverdedigingssporten, zoals Jiu Jitsu, Karate en Judo beoefenen. In dit rijtje mag een goede kickboxles natuurlijk niet ontbreken! Wilt u deelnemen aan een proefles? Neem dan gerust even contact met ons op. We zien u snel bij F-S Fitness in ’s-Gravendeel!

Kickboxen [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER