Kickboxen Goudswaard

Heeft u wel eens vecht- of zelfverdedigingssporten beoefend? Zo niet, dan moet u dit zeker eens proberen. Bij F-S Fitness kan dit! Wij beschikken namelijk over een Dojo waar u deel kunt nemen aan verschillende sporten, zoals karate, Jiu Jitsu en kickboxing. Woont u in Goudswaard en wilt u eens een sport als kickboxen uitproberen? Kom dan langs bij F-S Fitness! Iedere dinsdag en donderdag, kunt u bij ons groepslessen volgen. Uiteraard kunt u ook altijd individueel kickboxen, onze ervaren trainers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van tips en tricks.

Wat u kunt verwachten van kickboxen in Goudswaard en omstreken

Kickboxing is een eeuwenoude vechtsport die ooit ontstaan is in het huidige Thailand. De sport is ontzettend goed voor de conditie, dit komt doordat u bij kickboxen de explosieve kracht ontwikkelt. Dit houdt in dat er per oefening minimaal zes tot acht herhalingen worden gedaan en er wordt altijd gewerkt met het zwaarste gewicht dat u aankunt. Wist u dat ook kinderen en jeugd kickboxlessen kunnen volgen bij F-S Fitness? Dit kan elke week op dinsdag. Onder begeleiding van een ervaren trainer volgen de jonge sporters een leerzame en actieve les. Wilt u of uw kind eens komen kickboxen in de buurt van Goudswaard en omstreken? Dan bent u van harte welkom bij F-S Fitness!

FS-Fitness: kickboxen in de buurt van Goudswaard

Wanneer u in Goudswaard woont en graag eens wilt kickboxen zien we u graag eens in onze sportschool. In de Dojo van F-S Fitness kunt u een groot aantal vecht- en zelfverdedigingssporten, zoals Jiu Jitsu, Karate en Judo beoefenen. In dit rijtje mag een goede kickboxles natuurlijk niet ontbreken! Wilt u deelnemen aan een proefles? Neem dan gerust even contact met ons op. We zien u snel bij F-S Fitness in ’s-Gravendeel!

Kickboxen [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER