Karate Strijen

Was u er al van op de hoogte dat wij bij F-S Fitness beschikken over een uitgebreide Dojo? Dus woont u in de buurt van Strijen en wilt u sporten zoals karate, judo en kickboxing beoefenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze Dojo kunt u deelnemen aan verschillende vecht- en zelfverdedigingssporten. U kunt dit doen in groepsverband of individueel, onder begeleiding van een zeer ervaren trainer. Traint u liever zonder trainer? Ook dat is mogelijk. Wanneer u toch nog vragen heeft of behoefte aan advies, zijn de trainers altijd beschikbaar om u verder te helpen.

Karate in Strijen en omstreken: leerzaam voor alle leeftijden

De sport karate is een mix van vecht- en zelfverdedigingskunsten. Het is, net als vele soortgelijke sporten, afkomstig uit Azië, Japan om precies te zijn. Het woord ‘karate’ betekent letterlijk ‘lege hand’. Dit slaat op het feit dat er bij deze sport geen wapens worden gebruikt, maar alleen (lege) handen en voeten. Karate is een leerzame sport, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende trap- en stoottechnieken. Bent u nieuwsgierig geworden en neemt u graag eens deel aan een lesje karate in de buurt van Strijen en omstreken? Schrijf u dan snel in! F-S Fitness heet graag sporters van alle leeftijden welkom, daarom bieden wij in de Dojo ook veel lessen aan voor kinderen en jeugd!

Schrijf u in voor karate in de buurt van Strijen

Wij zouden het super vinden om u te ontvangen in onze sportschool! U bent hier van harte welkom om te fitnessen of mee te doen met de groepslessen. Woont u in Strijen en wilt u een proefles karate bijwonen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan plannen we een proefles voor u in. Tot snel bij F-S Fitness!

Karate [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    GROEPSLESSEN

    Aerobics [pb-city]
    Aerobic
    Fitness [pb-city]
    Cross strength
    Spinning [pb-city]
    Fietsen
    Judo [pb-city]
    Dojo
    Spinning [pb-city]
    HIIT
    Karate [pb-city]
    Jeugd
    Aquarobics
    Aquarobics
    ROOSTER
    ROOSTER