Karate Puttershoek

Was u er al van op de hoogte dat wij bij F-S Fitness beschikken over een uitgebreide Dojo? Dus woont u in de buurt van Puttershoek en wilt u sporten zoals karate, judo en kickboxing beoefenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze Dojo kunt u deelnemen aan verschillende vecht- en zelfverdedigingssporten. U kunt dit doen in groepsverband of individueel, onder begeleiding van een zeer ervaren trainer. Traint u liever zonder trainer? Ook dat is mogelijk. Wanneer u toch nog vragen heeft of behoefte aan advies, zijn de trainers altijd beschikbaar om u verder te helpen.

Karate in Puttershoek en omstreken: leerzaam voor alle leeftijden

De sport karate is een mix van vecht- en zelfverdedigingskunsten. Het is, net als vele soortgelijke sporten, afkomstig uit Azië, Japan om precies te zijn. Het woord ‘karate’ betekent letterlijk ‘lege hand’. Dit slaat op het feit dat er bij deze sport geen wapens worden gebruikt, maar alleen (lege) handen en voeten. Karate is een leerzame sport, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende trap- en stoottechnieken. Bent u nieuwsgierig geworden en neemt u graag eens deel aan een lesje karate in de buurt van Puttershoek en omstreken? Schrijf u dan snel in! F-S Fitness heet graag sporters van alle leeftijden welkom, daarom bieden wij in de Dojo ook veel lessen aan voor kinderen en jeugd!

Schrijf u in voor karate in de buurt van Puttershoek

Wij zouden het super vinden om u te ontvangen in onze sportschool! U bent hier van harte welkom om te fitnessen of mee te doen met de groepslessen. Woont u in Puttershoek en wilt u een proefles karate bijwonen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan plannen we een proefles voor u in. Tot snel bij F-S Fitness!

Karate [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER