Judo Oud Beijerland

Bij F-S Fitness kunt u, naast de fitnessruimte en aerobicszaal, ook gebruik maken van onze Dojo. In deze zaal kunt verschillende vecht- en zelfverdedigingssporten beoefenen. Dit kan in groepsverband met een trainer, individueel met een personal trainer of individueel zonder trainer. Bij F-S Fitness in de buurt van Oud Beijerland kunt u terecht voor judo, jiu jitsu, karate en kickboxing. Zien we u snel in onze Dojo?

Dit leert u bij judo in Oud Beijerland

Bij F-S Fitness, in de buurt van Oud Beijerland kunt u judo beoefenen. Maar wat is deze sport nu eigenlijk precies? Judo is een hele veelzijdige zelfverdedigingssport die afkomstig is uit Japan. Het woord ‘judo’ betekent ‘zachte weg’, dit geeft al aan dat de sport totaal geen agressief karakter heeft. Judo gaat namelijk over het strategisch inzetten van technieken, zodat je de tegenstander uit balans kunt brengen. Bij Judo wordt de tegenstander ook vaak een partner genoemd, omdat er veelal weinig spraken is van echte strijd. De technieken die men bij judo leert vinden zowel staand, als op de grond plaats. Bij deze sport leer je van elkaar en zorg je als tegenstanders voor elkaar. Zo help je elkaar bij het veilig vallen, zodat je jezelf niet zal bezeren. Kortom judo is een zeer technische sport die u zeker eens moet proberen! Woont u in Oud Beijerland en bent u benieuwd naar judo? Neem dan gerust eens deel aan een proefles!

Doet u mee met judo in Oud Beijerland en omstreken?

Wij zouden het super leuk vinden om u eens te verbinden met een nieuwe sport en nodigen u dan ook graag uit voor een proefles in onze Dojo. Wanneer u in Oud Beijerland woont zijn wij de perfecte sportschool om judo, karate en andere vecht- en zelfverdedigingssporten te beoefenen. Neem gerust contact met ons op, dan plannen we een proefles voor u in!

Judo [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

GROEPSLESSEN

Aerobics [pb-city]
Aerobic
Fitness [pb-city]
Cross strength
Spinning [pb-city]
Fietsen
Judo [pb-city]
Dojo
Spinning [pb-city]
HIIT
Karate [pb-city]
Jeugd
Aquarobics
ROOSTER