Judo Goudswaard

Bij F-S Fitness kunt u, naast de fitnessruimte en aerobicszaal, ook gebruik maken van onze Dojo. In deze zaal kunt verschillende vecht- en zelfverdedigingssporten beoefenen. Dit kan in groepsverband met een trainer, individueel met een personal trainer of individueel zonder trainer. Bij F-S Fitness in de buurt van Goudswaard kunt u terecht voor judo, jiu jitsu, karate en kickboxing. Zien we u snel in onze Dojo?

Dit leert u bij judo in Goudswaard

Bij F-S Fitness, in de buurt van Goudswaard kunt u judo beoefenen. Maar wat is deze sport nu eigenlijk precies? Judo is een hele veelzijdige zelfverdedigingssport die afkomstig is uit Japan. Het woord ‘judo’ betekent ‘zachte weg’, dit geeft al aan dat de sport totaal geen agressief karakter heeft. Judo gaat namelijk over het strategisch inzetten van technieken, zodat je de tegenstander uit balans kunt brengen. Bij Judo wordt de tegenstander ook vaak een partner genoemd, omdat er veelal weinig spraken is van echte strijd. De technieken die men bij judo leert vinden zowel staand, als op de grond plaats. Bij deze sport leer je van elkaar en zorg je als tegenstanders voor elkaar. Zo help je elkaar bij het veilig vallen, zodat je jezelf niet zal bezeren. Kortom judo is een zeer technische sport die u zeker eens moet proberen! Woont u in Goudswaard en bent u benieuwd naar judo? Neem dan gerust eens deel aan een proefles!

Doet u mee met judo in Goudswaard en omstreken?

Wij zouden het super leuk vinden om u eens te verbinden met een nieuwe sport en nodigen u dan ook graag uit voor een proefles in onze Dojo. Wanneer u in Goudswaard woont zijn wij de perfecte sportschool om judo, karate en andere vecht- en zelfverdedigingssporten te beoefenen. Neem gerust contact met ons op, dan plannen we een proefles voor u in!

Judo [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER