Jiu Jitsu Hoekse Waard

Wist u dat u bij F-S Fitness ook gebruik kunt maken van onze Dojo, hier kunt u verschillende vecht- en zelfverdedigingssporten beoefenen. Bent u op zoek naar een sportschool voor Jiu Jitsu in de buurt van Hoekse Waard en omstreken? Dan bent u bij F-S Fitness aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk vecht- en zelfverdedigingssport lessen volgen die begeleidt worden door professionele trainers.

Wat is Jiu Jitsu precies?

Jiu Jitsu is een zeer praktische zelfverdedigingsport, waarbij technieken gebruikt worden die helpen bij het overmeesteren van de tegenstander. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van de zwaktepunten van het lichaam en de kracht van de opponent. Aan de Jiu Jitsu lessen nemen ook veel vrouwen deel. U leert hier namelijk hoe u een tegenstander overmeestert en hoe u deze onder controle houdt, het is echt puur gericht op zelfverdediging. Jiu Jitsu is een veelomvattende sport die opgebouwd is uit technieken die afgeleid zijn uit verschillende andere vecht- en zelfverdedigingssporten, zoals karate, judo, aikido en kickboksen. Bent u geïnteresseerd in een proefles Jiu Jitsu in de buurt van Hoekse Waard of in een andere vecht- of zelfverdedigingssport in onze Dojo, kom dan gerust eens langs!

F-S Fitness: Jiu Jitsu lessen in de buurt van Hoekse Waard

Wilt u onbeperkt fitnessen, deelnemen aan groepslessen en les krijgen in vechtsporten en zelfverdedigingssporten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. F-S Fitness is namelijk een hele uitgebreide sportschool waar u terecht kunt voor allerlei verschillende sporten en lessen. Wilt u een keer wat anders en zoekt u daarom naar een Jiu Jitsu training in de buurt van Hoekse Waard en omgeving? Dan heten wij u heel graag welkom! Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een proefles inplannen of een abonnement aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op! We staan u met veel plezier te woord.

Jiu Jitsu [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

GROEPSLESSEN

Aerobics [pb-city]
Aerobic
Fitness [pb-city]
Cross strength
Spinning [pb-city]
Fietsen
Judo [pb-city]
Dojo
Spinning [pb-city]
HIIT
Karate [pb-city]
Jeugd
Aquarobics
ROOSTER