Kickboxing

Thai Boxing voor kids is op een verantwoorde en speelse manier aanleren van technieken van Kickboxing. De manier van lesgeven is afgestemd op de kwetsbaarheid van een kind in de groei. Deze les is geschikt voor kinderen van 6 t/m 14 jaar afhankelijk van hun lichamelijke ontwikkeling. Er wordt geoefend op trap- en stoottechnieken met een stootkussen. Sparren kan een onderdeel zijn van de les, uiteraard alleen als het kind dat zelf wil.

Kids Fitness 8-12 jaar / 12-16 jaar

Kidsfitness speciaal bedoeld voor de “kids” van 8 tot 12 jaar. In deze leeftijd is de jeugd volop in de groei. Daarom is krachttraining af te raden op deze leeftijd. Bij de kidsfitness gaat het om lenigheid, co√∂rdinatie en uithoudingsvermogen.

Kids Bootcamp 8-12 jaar

Bootcamp is een methode bedacht om Amerikaanse soldaten te trainen, klimmen, tijgeren, springen, kruipen zijn onderdelen van de Bootcamp. Er wordt zowel buiten als binnen getraind. De jeugd zal zich fitter en sterker voelen door deze training en bovenal is het op een leuke manier samen bewegen.

Kids Karate 8-12 jaar

Kids Karate is een krijgshaftige bewegingskunst waarin respect en mededogen de basis vormen. De essentie van karate is de verbetering van het karakter. Karateles is voor kinderen leuk doordat ze leren stoeien met elkaar, het stimuleert de motoriek en coördinatie