Burn

Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij men werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. Met deze workout wordt optimaal calorieën verbrand. Het zal uw lichaam binnen de kortste keren in shape brengen. Laat u inspireren door onze enthousiaste instructeurs en opzwepende muziek.

Fit-Fun

Fit-Fun het woord zegt het al een feestje onder de groepslessen en dan gericht op de doelgroep 45+ers. Alle spiergroepen komen aan bod en elke les is net weer anders. De ene keer traint u met elastieken of gewichten de andere keer zijn het pilates oefeningen. Men is op een gezellige, gezonde en ongedwongen manier bezig met sport.

Spinning [pb-city]

Core Strength

Gedurende 30 minuten en zes verschillende tracks traint u de romp en spierlussen die het boven- en onderlichaam met elkaar verbind. Een geweldige workout voor het verstevigen en strakker maken van buik- en bilspieren. Tegelijkertijd wordt de functionele kracht verbetert en werkt het preventief tegen blessures. Ook bij deze les wisselt elke drie maanden de muziek en choreografie.

F-S Balance/Yoga

F-S Balance/Yoga is een body- en mindles. Door middel van gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig serie opgebouwde rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëert men een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Bewegingen uit tai-chi, pilates en yoga kunt u tijdens deze 1 uur durende les verwachten.

F-S Body Attack

F-S Body Attack is een intensieve intervaltraining waarbij conditie en kracht uitgedaagd worden door middel van aerobic oefeningen en krachttraining. Wilt u in groepsverband werken aan uw core, wilt u conditie opbouwen en werken aan spieropbouw dan is F-S Body Attack wellicht iets voor u.

F-S Pump

F-S Pump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal zoals: squats, presses, lifts en curls. De gewichten kunnen worden aangepast aan elk niveau. Kortom een efficiënte training op fantastische muziek, elke drie maanden wisselt de muziek en de choreografie.

F-S Shape

F-S Shape is een les waarbij alle spieren en spiergroepen aan bod komen Het doel van deze les is om het lichaam te versterken door middel van training op muziek met een rustig tempo waarbij de training is gericht op spieruithoudingsvermogen en weerstandtraining. Bij deze trainingsvormen worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten of dyna-bands gebruikt.

Pilates

Pilates is een eenvoudig trainingsprogramma dat het lichaam snel, verantwoord en doeltreffend in vorm brengt op eigen niveau. Door uw spieren bewust te leren aanspannen verbetert de houding en lenigheid. Er wordt getraind op rustige yoga-achtige muziek, zittend of liggend op een matje. De billen, buik, benen worden getraind maar ook aan het bovenlichaam wordt regelmatig aandacht geschonken.

SH’BAM

SH’BAM is een dance workout die ultrafun en gezellig is. De 45-minuten durende SH’BAM les is levendig, uniek en afwisselend. Er wordt gedanst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan. Klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Zoals bij alle Les Mills programma’s wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.

XCO

XCO is een afkorting voor “eXtreme Core”. Een core training wil zeggen het trainen van je natuurlijk korset. De XCO-trainer is ontworpen om de snelkracht en het uithoudingsvermogen van de spieren te trainen en de belastbaarheid van het bindweefsel te vergroten. Het figuur wordt strakker en krijgt meer spiertonus. Men kan zelf het gewicht van de XCO-trainer en de intensiteit bepalen. Er wordt op een veilige manier getraind doordat het constante, vloeiende bewegingen zijn worden de gewrichten beschermd en niet overbelast. Men voelt zich na de training voldaan, energiek en vol power.