Fitness Maasdam

Is het tijd om weer lekker fit te worden? Bent u daarom op zoek naar een Fitness in de buurt van Maasdam en omstreken? Dan is F-S Fitness dé plek voor u! Met fitness verbetert u uw conditie en verbrandt u lichaamsvet. Fitness is een sport die voor het breedste publiek toegankelijk is. Dit komt door de grote diversiteit aan spiergroepen die u middels fitness kunt trainen. U kunt zelf kiezen welke spiergroep u traint. Wanneer u uw benen wilt versterken kunt u gebruik maken van vele apparaten die gericht zijn op de beenspieren. Vermeid u het belasten van u rug liever? Geen probleem, dan kiest u simpelweg de apparaten en oefeningen uit die niet gericht zijn op uw rug. Of u nu behoefte heeft aan cardiotraining of aan krachttraining, met fitness zijn de mogelijkheden eindeloos!

De mogelijkheden bij F-S Fitness in de buurt van Maasdam

Bij onze fitness in de buurt van Maasdam krijgt u meer dan alleen zelfstandig sporten. Naast de fitness ruimte waar u naar eigen invulling kunt sporten bieden wij ook vele groepslessen en andere sporten aan. Zo kunt u deelnemen aan groepslessen zoals Pilates, Body Pump, Circuit training en buikspierkwartier. In de fietszaal kunt u terecht voor RPM en Spinning groepslessen. Een keer wat anders? Bij F-S Fitness hebben we ook een Dojo, hier worden op dinsdag en donderdag kickboks lessen gegeven. Uniek bij onze fitness in Maasdam en omgeving zijn de lessen voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar! Kinderen in deze leeftijd kunnen deelnemen aan Kids Fitness, kickboxing en de Kids bootcamp. F-S Fitness biedt het complete pakket!

Klaar om te sporten?

Wilt u een abonnement afsluiten of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Onze sportieve medewerkers staan u met veel plezier te woord. Ook kunt u ons altijd contacten wanneer u behoefte heeft aan advies rondom uw sportroutine. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij hét fitness centrum in de buurt van Maasdam en omstreken!

Fitness [pb-city]
Fitness [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER