Spinning

Spinning is onder professionele begeleiding staand of zittend fietsen op een stationaire fiets. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de oefening. De oefeningen bestaan uit onder andere vlakke wegen, heuvels en sprints of een combinatie daarvan. Omdat er verschillende ritmes zijn in een spinningles (“ride”) en door de diversiteit van de technieken, ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. De weerstand kan per individu worden afgesteld, hij of zij bepaalt zelf de zwaarte van de training. U kunt eventueel met een hartslagmeter trainen zodat u uw training nog meer gecontroleerd kunt uitvoeren. “Join the Ride”

Fitness [pb-city]

Clubjoy Cycle

Is een indoor cycling workout waarbij men fietst op het ritme van krachtige muziek. Een inspirerende coach neemt u mee door heuvels, over vlaktes en over bergtoppen. Tijdritten en intervaltraining is een onderdeel van deze workout. Ontdek uw innerlijke atleet: bereik uw endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

UIC Basic en Pro

UIC Basic en Pro zijn indoor cycling lessen. Het zijn video groepslessen met het gevoel van buiten en het geeft een extra dimensie aan de beleving van indoor cycling. De lessen van het UIC concept zijn veelzijdig en voor veelzijdig gebruik, met of zonder lijfelijke instructeur waarbij de virtuele instructeur het van de mens overneemt. Het oefenen gebeurt in een op video vastgelegde omgeving en kan dus eveneens naar wens wijzigen. Basic is een video cycling groepsles met een virtuele trainer. Pro is met een lijfelijk aanwezige instructeur. UIC – “Get the outdoor in!”