Crossfit Maasdam

Wilt u het maximale uit uw training halen? Dan is crossfit wellicht iets voor u! Bij F-S Fitness kunt u meedoen aan crossfit in de buurt van Maasdam en omstreken. Crossfit is fitness waarbij er een combinatie gemaakt wordt tussen gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Het doel van crossfit is om de sporters zo breed mogelijk fit te maken, daarom is crossfit ontzettend goed voor de gezondheid. In principe kunnen alle oefeningen die bij crossfit horen ook tijdens een individuele fitness training uitgevoerd worden. Echter kan het prettig zijn om persoonlijke begeleiding te krijgen tijdens het sporten. Daarnaast veranderen de crossfit trainingen vaak, waardoor het een zeer variërende manier van sporten is. Woont u in Maasdam en denkt u dat crossfit iets voor u is? Kom dan snel eens langs bij F-S Fitness!

Wat biedt F-S Fitness nog meer?

Naast de super leuke crossfit training kunt u bij onze sportschool deelnemen aan vele andere groepslessen. Zo bieden wij een grote diversiteit aan groepslessen in onze aerobicszaal, hier worden groepslessen zoals pilates, body pump en body attack gegeven. Intensieve groepslessen die goed zijn voor de opbouw van conditie en spiermassa. In de Dojo kunt u onder anderen terecht voor kickboks lessen en in de fietszaal worden verschillende spinning lessen gegeven. Ook voor kinderen en jeugd biedt F-S Fitness speciale groepslessen aan. Bij F-S Fitness vindt u écht het complete pakket! Dus zoekt u een sportschool waar u naast fitness, spinning en aerobics ook mee kunt doen aan crossfit in de buurt van Maasdam en omstreken? Dan zijn wij de juiste keuze voor u.

Deelnemen aan crossfit in de buurt van Maasdam

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen in onze uitgebreide sportschool. Komt u uit Maasdam en wilt u een proefles crossfit doen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze sportieve medewerkers staan u met veel plezier te woord. Ook voor overige vragen, opmerkingen of het afsluiten van een abonnement kunt u ons bellen of mailen!

Crossfit [pb-city]
Crossfit [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

GROEPSLESSEN

Aerobics [pb-city]
Aerobic
Fitness [pb-city]
Cross strength
Spinning [pb-city]
Fietsen
Judo [pb-city]
Dojo
Spinning [pb-city]
HIIT
Karate [pb-city]
Jeugd
Aquarobics
ROOSTER