Aerobics Maasdam

Bent u opzoek naar een sportschool in de buurt van Maasdam die aerobics aanbiedt? Kom dan eens langs bij F-S Fitness in ’s-Gravendeel! Wij zijn een mooi en uitgebreid sportcentrum waar u terecht kunt voor fitness van elk niveau! Bij F-S Fitness kunt u kiezen uit veel verschillende soorten abonnementen. Wilt u cardio en gym combineren met groepslessen, heeft u liever een tienrittenkaart of wenst u een abonnement waarmee u één keer per week kunt sporten? Dit is allemaal mogelijk! Door de grote diversiteit aan sporters, van jong tot oud en van ervaren tot minder ervaren, hangt er altijd een open en prettige sfeer in onze sportschool. Iedereen is welkom! Wilt u ook sporten in de gezelligste sportschool van Zuid-Holland? F-S Fitness is dé sportschool voor u, wanneer u in Maasdam woont en behoefte heeft aan aerobics lessen en andere groepslessen.

10 verschillende lessen: aerobics in de buurt van Maasdam

In onze mooie aerobicszaal worden maar liefst 10 verschillende lessen gegeven. De ene les is geschikt voor de beginnende sporter, de andere les voor de gevorderde sporter. Wilt u uw conditie verbeteren, uw spieren versterken of juist uw lichaam en geest optimaal in balans brengen? Door de grote diversiteit aan lessen is er écht voor ieder wat wils! Bent u benieuwd wat F-S Fitness in de buurt van Maasdam aanbiedt op het gebied van aerobics? Via deze link vindt u een uitleg van alle lessen. Alle groepslessen worden begeleid door professionele sportinstructeurs met veel ervaring. Zij kunnen u ook adviseren tijdens het sporten, heeft u bijvoorbeeld last van een blessure, dan geeft de sportinstructeur u aangepaste oefeningen.

Zien we u snel?

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij F-S Fitness! Wij zijn dé sportschool voor fitness en aerobics in de buurt van Maasdam en omstreken! Heeft u vragen of opmerkingen over onze sportschool, de lessen of de abonnementen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze sportieve medewerkers staan u graag te woord.

Aerobics [pb-city]
Aerobics [pb-city]

Gegevens

Strijenseweg 105 3295 KN ‘s-Gravendeel

078-6737775

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  GROEPSLESSEN

  Aerobics [pb-city]
  Aerobic
  Fitness [pb-city]
  Cross strength
  Spinning [pb-city]
  Fietsen
  Judo [pb-city]
  Dojo
  Spinning [pb-city]
  HIIT
  Karate [pb-city]
  Jeugd
  Aquarobics
  Aquarobics
  ROOSTER
  ROOSTER