Fit-Fun

Fit-Fun het woord zegt het al een feestje onder de groepslessen en dan gericht op de doelgroep 45+ers. Alle spiergroepen komen aan bod en elke les is net weer anders. De ene keer traint u met elastieken of gewichten de andere keer zijn het pilates oefeningen. Men is op een gezellige, gezonde en ongedwongen manier bezig met sport.

Aerobics [pb-city]

Clubjoy Yoga

Clubjoy Yoga is een body- en mindles. Door middel van gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig serie opgebouwde rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëert men een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Bewegingen uit tai-chi, pilates en yoga kunt u tijdens deze 1 uur durende les verwachten.

Clubjoy Power

Clubjoy Power is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal zoals: squats, presses, lifts en curls. De gewichten kunnen worden aangepast aan elk niveau. Kortom een efficiënte training op fantastische muziek, elke drie maanden wisselt de muziek en de choreografie.

Yoga [pb-city]
Yoga [pb-city]

Pilates

Pilates is een eenvoudig trainingsprogramma dat het lichaam snel, verantwoord en doeltreffend in vorm brengt op eigen niveau. Door uw spieren bewust te leren aanspannen verbetert de houding en lenigheid. Er wordt getraind op rustige yoga-achtige muziek, zittend of liggend op een matje. De billen, buik, benen worden getraind maar ook aan het bovenlichaam wordt regelmatig aandacht geschonken.